Zcooly Hack

Kom igång med programmeringen

Visste du att år 2020 kommer det saknas ungefär en miljon programmerare i Europa? För att Sverige skall bli ett konkurrenskraftigt land har skolverket nu valt att programmering skall ingå i den svenska läroplanen. Detta för att öka förståelsen och intresset för datalogiskt tänkande och programmering hos både pedagoger och elever. Vi vet vad som krävs för att starta upp programmering i din skola!

Syftet med Zcooly Hack är att få igång och skapa en trygghet hos dig som pedagog att arbeta med datalogiskt tänkande och programmering i din undervisning. Vi älskar och drivs av att se barn utvecklas. Det stora intresset för Zcooly Hack har gjort att projektet växt snabbare än vad vi kunnat drömma om.

Med vår mångåriga erfarenhet vågar vi påstå att vi vet vad som krävs för att komma igång med programmering i skolan. Våra pedagoger har tagit fram en omfattande studieplan och ett innehållsrikt studiematerial, vilket hjälper skolor att inkludera programmering i undervisningen enligt Lgr11.

Zcooly Hack består av ett antal utbildningstillfällen där pedagoger och elever utbildas i programmering. Zcooly tillhandahåller erfarna pedagoger som kommer att närvara på samtliga utbildningstillfällen för att utbilda pedagogerna och eleverna i datalogiskt tänkande och programmering.

Zcooly Hack finns i mängder av varianter och vi skräddarsyr programmeringsutbildningen utifrån din kommun eller skolas behov. Vi skapar oss en bild av hur långt ni har kommit med programmering och hur vi på bästa sätt kan lägga upp utbildningen utifrån era resurser och scheman.

VAD DU FÅR
  • Trygghet hos pedagogerna i att kunna undervisa i programmering
  • Full fart i programmering på hela skolan
  • Programmeringsutbildning lokalt på respektive skola
  • Anpassad programmeringsutbildning utifrån resp. skolas förutsättningar och önskemål
  • Färdigt studiematerial med uppgifter fria att användas även efter genomförda utbildningar
  • Programmering naturligt integrerad i undervisningen enligt Lgr11
  • Tillgång till kompetenser hos ett professionellt spelutvecklingsföretag
INTRODUKTION AV ZCOOLY HACK

Fyll i formuläret nedan om du vill ha
en introduktion av Zcooly Hack
för din kommun eller skola

 Jag är över 18 år gammal

Nyfiken på Zcooly?

Kontakta oss
Jonathan Wadström

Jonathan Wadström
Kundansvarig
Tel: 073 660 69 02

Johan Jönsson

Johan Jönsson
Kundansvarig
Tel: 073 660 69 74

Lina Johansson

Lina Johansson
Pedagogiskt ansvarig
Tel: 073 660 69 78

Daniela Jackson

Daniela Jackson
Pedagogiskt ansvarig
Tel: 073 660 69 72

Zcooly-Pi